Hoogwaardige kronen, bruggen, facings en etsbruggen in Venlo

tandpand-reuver-kronen-en-bruggen

Heeft u een kroon of een brug nodig? Dan verricht uw tandarts het onderzoek en maakt hij de afdruk van uw gebit. Wij vervaardigen vervolgens de kroon of brug. Op deze pagina leest u meer over de verschillende kronen en bruggen die wij aanbieden. Neem voor meer informatie contact op.

Nieuwe kronen in Venlo? Dental Unique helpt

Nieuwe kronen nodig in Venlo? Dental Unique helpt graag. Ons tandtechnisch laboratorium in Reuver, MiddenLimburg, staat bekend om het leveren van hoogwaardige tandtechnische diensten, zoals kronen, bruggen en frames. Of je nu een tandarts bent of particulier, onze moderne Cad-Cam technieken zorgen voor perfecte oplossingen op maat. Bij ons krijg je persoonlijke aandacht en uitstekende kwaliteit, zodat je altijd tevreden de deur uit gaat. Maak

vandaag nog een afspraak bij Dental Unique voor hoogwaardige tandtechniek. Bezoek onze website of bel ons op 077 4741877 voor meer informatie. Bij Dental Unique zetten we ons in voor jouw glimlach. Heb je een kroon of brug nodig in Venlo? Wij zorgen ervoor dat je snel weer zonder zorgen kunt lachen en praten. Onze ervaren technici werken nauwkeurig en efficiënt, zodat je protheses perfect passen en lang meegaan. Vertrouw op Dental Unique voor het

vervangen of repareren van je tandtechnische werk, en ervaar het verschil in kwaliteit en service. Maak een afspraak via ons contactformulier op de website of bel ons direct. Durf te glimlachen met Dental Unique!

De behandeling van een kroon of brug verloopt in een aantal stappen. Hiervoor zult u tenminste twee keer bij uw tandarts terug moeten komen. Zo nodig wordt plaatselijk een verdoving gegeven. Een kroon of brug wordt niet direct in uw mond gemaakt, maar in een tandtechnisch laboratorium. Dit duurt ongeveer twee weken. Vervolgens kan deze door uw tandarts worden geplaatst.

Brug nodig in Venlo? Vind ons bij Dental Unique

Heb je een brug nodig in Venlo? Bij Dental Unique staan we klaar om je te helpen. Ons tandtechnisch laboratorium in Reuver, Midden-Limburg, levert al jaren hoogwaardige tandtechnische diensten, waaronder kronen, bruggen en frames. Onze ervaren technici gebruiken moderne Cad-Cam technieken om tandheelkundige oplossingen op maat te maken. Of je nu een tandarts bent of particulier, wij bieden persoonlijke aandacht en uitstekende kwaliteit. Bij Dental Unique is jouw glimlach onze prioriteit. We zorgen ervoor dat je protheses perfect passen en lang meegaan, zodat je

weer vol vertrouwen kunt lachen en praten. Voor het vervangen of repareren van je tandtechnisch werk kun je altijd bij ons terecht. Bezoek onze website of neem direct contact met ons op via 077 4741877. Maak een afspraak bij Dental Unique voor hoogwaardige tandtechniek en ervaar het verschil!

tandpand-reuver-kronen-en-bruggen

Frames laten maken in Venlo? Bezoek Dental Unique

Wil je frames laten maken in Venlo? Dental Unique staat voor je klaar. Ons tandtechnisch laboratorium in Reuver, Midden-Limburg, biedt hoogwaardige tandtechnische diensten zoals kronen, bruggen en frames. We helpen zowel tandartsen als particulieren met moderne Cad-Cam technieken voor oplossingen op maat.

Of je nu een nieuwe kroon, brug of frame nodig hebt, bij ons krijg je persoonlijke aandacht en uitstekende kwaliteit. Onze ervaren technici werken nauwkeurig om ervoor te zorgen dat je protheses perfect passen. Maak vandaag nog een afspraak bij Dental Unique en ervaar het verschil. Bezoek onze website of bel ons op 077 4741877 voor meer informatie.

Facings

tandpand-reuver-dental-unique-facings-2
U wilt mooie witte tanden? Wilt u verlost zijn van een spleetje tussen uw tanden? Of wilt u een afgebroken tand laten repareren? Met behulp van een zogenoemde facing kan de tandarts het uiterlijk van uw gebit verfraaien.   Een facing is een laagje tandkleurig vulmateriaal van composiet of een schildje van porselein. De tandarts plakt het vulmateriaal op de tand. Een schildje van porselein wordt in ons tandtechnisch laboratorium gemaakt. Zo kan de vorm of kleur van een tand veranderd worden. Ook kunnen spleetjes tussen tanden opgevuld worden, afgebroken hoekjes gerepareerd worden, gele of bruine tanden weer wit worden gemaakt en scheve tanden worden gemaskeerd.

Etsbrug

tandpand-reuver-dental-unique-etsbrug

Een etsbrug is een alternatieve techniek om een ontbrekende tand of kies te vervangen. Het bijzondere van een etsbrug is dat de tandarts deze aan goede of vrijwel goede tanden of kiezen kan plakken zonder dat deze uitgebreid hoeven te worden geslepen.

 

Er zijn twee manieren om de etsbrug aan te brengen. Bij de eerste methode verankert de tandarts de etsbrug éénzijdig aan één aangrenzende tand of kies. Bij de tweede manier verankert de tandarts de etsbrug aan weerszijden, aan één tand of kies. Een kunsttand (of dummy) vult de lege ruimte van de ontbrekende tand of kies op. Zogenaamde retentievleugels zorgen voor het houvast aan de pijlers. De tandarts zet deze met cement vast: je kunt dit zelf niet verwijderen.

Kroon op een implantaat

tandpand-reuver-dental-unique-implantaatbrug

Een kroon kan ook worden vastgeschroefd op een implantaat dat vastgegroeid is in het kaakbot. De natuurlijke wortel wordt vervangen door een kunstwortel, het implantaat. Het plaatsen van een implantaat is geen grote ingreep. Vaak wordt een implantaat geplaatst bij een kaakchirurg of implantoloog. Het kan zijn dat uw tandarts u doorstuurt naar een implantoloog, maar soms komt er ook een implantoloog naar de praktijk van uw eigen tandarts.

 

Omdat het implantaat gemaakt is van titanium, zal uw lichaam het implantaat niet afstoten. De kroon op een implantaat biedt net zoveel kracht en sterkte als uw natuurlijke tanden. Uw kaak zal niet slinken (in hoogte en dikte afnemen) en uw kaak behoudt zijn eigen contour. Dit geeft zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid.

Een combinatiewerkstuk

tandpand-reuver-dental-unique-ceka-attachment

In sommige situaties lukt het niet om door middel van een aantal bruggen een volledig herstel van het kauwvermogen te realiseren. Een combinatiewerkstuk kan dan een oplossing zijn. We bedoelen daarmee bijvoorbeeld een combinatie van een brug met een gedeeltelijke prothese.

Vaak worden bij een combinatie werkstuk één of meerdere kronen gemaakt met een slotje eraan. In combinatie met deze kronen wordt vaak een frameprothese gemaakt die vastklikt in het slotje van de kronen.

Voor meer informatie over kronen en bruggen belt u 077 4741877

tandpand-reuver-home-voor-particulieren

Protheses & frames

tandpand-reuver-gebitbeschermer-button

Gebitsbeschermers

© 2024 Dental Unique B.V. | Power Internet B.V. | RJHosting | Power For Jobs