Gebitsbeschermers voor het sporten in Limburg

tandpand-reuver-gebitbeschermer

Speelt u een sport zoals rugby, boksen of hockey, dan is gedegen mondbescherming zeer belangrijk. Dental Unique uit Reuver maakt hoogwaardige mondbeschermers op maat, zoals boksbeugels en hockeybeschermers. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of een afspraak.

Over gebitsbescherming

Afgebroken tanden, verloren tanden of zelfs een gebroken kaak; tijdens het sporten komen er meer en meer gebitsongevallen voor, zowel bij volwassenen als bij kinderen. Blijvend letsel kan echter vermeden of verminderd worden door een op maat gemaakte en dus perfect passende mondbescherming door middel van een sportbeugel. De sportbeugel wordt vervaardigd in meerdere lagen in de door u gekozen kleuren. Afhankelijk van de sport waarvoor hij moet dienen, wordt de hardheid, dikte en type van de beugel aangepast (rugby, tennis, hockey, boksen). Door de perfecte pasvorm kan de sportbeugel niet loskomen tijdens het sporten en biedt hij maximale bescherming. Ook voor snurkers en tandenknarsers is er een hulpstuk mogelijk. 

Waarom gebitsbescherming en wat zijn de voordelen?

Bij een aantal sporten bestaan risico’s voor sportblessures en ongevallen: hockey, rugby, boksen, tennis en freestylen. Een ongeval met de tanden kan leiden tot het afbreken, los gaan staan, verplaatsen of uitgeslagen worden van één of meerdere tanden.

 

De tandarts moet dan een tijdrovende en kostbare behandeling uitvoeren om de tanden te redden, maar helaas lukt dat niet altijd. Daarom is het beter om deze problemen te voorkomen door tijdens het sporten een goed passende sportbeugel te dragen.

tandpand-reuver-dental-unique-playsafe-kleuren

Voor meer informatie over op maat gemaakte mondbescherming belt u 077 4741877

tandpand-reuver-kronen-en-bruggen-button

Kronen & bruggen

tandpand-reuver-home-voor-particulieren

Protheses & frames

© 2024 Dental Unique B.V. | Power Internet B.V. | RJHosting | Power For Jobs