Hoogwaardige kronen, bruggen, facings en etsbruggen in Tegelen

tandpand-reuver-kronen-en-bruggen

Heeft u een kroon of een brug nodig? Dan verricht uw tandarts het onderzoek en maakt hij de afdruk van uw gebit. Wij vervaardigen vervolgens de kroon of brug. Op deze pagina leest u meer over de verschillende kronen en bruggen die wij aanbieden. Neem voor meer informatie contact op.

Kronen plaatsen in Tegelen bij Dental Unique

Voor hoogwaardige tandtechniek in Tegelen ben je bij Dental Unique aan het juiste adres. Dental Unique biedt een breed scala aan diensten, waaronder het plaatsen van kronen. Onze specialisten staan klaar om ervoor te zorgen dat je gebit er weer perfect uitziet. Kronen worden gebruikt om beschadigde tanden te beschermen en te versterken. Ze worden met precisie op maat gemaakt in ons moderne laboratorium en bieden een duurzame oplossing voor tandproblemen. Bij Dental Unique werken we met de nieuwste technieken en materialen, zodat je verzekerd bent van een uitstekende kwaliteit. Of je nu een tandarts bent die op zoek is naar betrouwbare tandtechnische oplossingen, of een particulier die een kroon nodig heeft, wij helpen je graag verder. Maak een afspraak via ons contactformulier, of bel ons op 077 4741877. Voor meer informatie kunnen bezoekers altijd onze website bezoeken of direct contact

opnemen met ons team. Kies voor de kwaliteit en service van Dental Unique.

De behandeling van een kroon of brug verloopt in een aantal stappen. Hiervoor zult u tenminste twee keer bij uw tandarts terug moeten komen. Zo nodig wordt plaatselijk een verdoving gegeven. Een kroon of brug wordt niet direct in uw mond gemaakt, maar in een tandtechnisch laboratorium. Dit duurt ongeveer twee weken. Vervolgens kan deze door uw tandarts worden geplaatst.

Frames op maat in Tegelen door Dental Unique

Voor hoogwaardige tandtechniek in Tegelen ben je bij Dental Unique aan het juiste adres. Dental Unique biedt een breed scala aan diensten, waaronder het plaatsen van kronen. Onze specialisten staan klaar om ervoor te zorgen dat je gebit er weer perfect uitziet. Kronen worden gebruikt om beschadigde tanden te beschermen en te versterken. Ze

worden met precisie op maat gemaakt in ons moderne laboratorium en bieden een duurzame oplossing voor tandproblemen. Als je in Tegelen woont en op zoek bent naar maatwerk frames, dan kun je bij Dental Unique terecht. Onze frames worden met zorg en nauwkeurigheid vervaardigd om een optimale pasvorm en comfort te garanderen. Gebruikmakend van de nieuwste technieken en materialen, zorgen we ervoor dat je een frame krijgt dat perfect aansluit op jouw gebit. Ben je een tandarts die kwalitatieve tandtechnische producten nodig heeft of een particulier die

een kroon of frame nodig heeft? Maak een afspraak via ons contactformulier of bel ons op 077 4741877. Bezoek onze website voor meer informatie of neem direct contact op met ons team. Kies voor Dental Unique en ervaar uitstekende service en kwaliteit.

tandpand-reuver-kronen-en-bruggen

Stegconstructies in Tegelen voor een stevige basis

Voor hoogwaardige tandtechniek in Tegelen ben je bij Dental Unique aan het juiste adres. Wij bieden een breed scala aan tandtechnische diensten, waaronder het plaatsen van kronen, frames, gebitsbeschermers en stegconstructies. Onze specialisten staan klaar om ervoor te zorgen dat jouw gebit er weer perfect uitziet. Stegconstructies dienen als een stevige basis voor implantaten en bieden uitstekende stabiliteit. Ze worden met precisie op maat gemaakt in ons moderne laboratorium, waardoor je verzekerd bent van duurzaamheid en een perfecte pasvorm.

Bij Dental Unique werken we met de nieuwste technieken en hoogwaardige materialen. Of je nu een tandarts bent die op zoek is naar betrouwbare tandtechnische oplossingen, of een particulier die een kroon of stegconstructie nodig heeft, wij helpen je graag verder. Onze experts zorgen ervoor dat elke constructie nauwkeurig wordt vervaardigd en perfect aansluit bij jouw gebit. Neem contact op voor meer informatie via ons contactformulier of bel ons op 077 4741877. Bezoek onze website voor details en maak een afspraak voor hoogwaardige tandtechniek. Kies voor de kwaliteit en service van Dental Unique en ervaar zelf het verschil.

Facings

tandpand-reuver-dental-unique-facings-2
U wilt mooie witte tanden? Wilt u verlost zijn van een spleetje tussen uw tanden? Of wilt u een afgebroken tand laten repareren? Met behulp van een zogenoemde facing kan de tandarts het uiterlijk van uw gebit verfraaien.   Een facing is een laagje tandkleurig vulmateriaal van composiet of een schildje van porselein. De tandarts plakt het vulmateriaal op de tand. Een schildje van porselein wordt in ons tandtechnisch laboratorium gemaakt. Zo kan de vorm of kleur van een tand veranderd worden. Ook kunnen spleetjes tussen tanden opgevuld worden, afgebroken hoekjes gerepareerd worden, gele of bruine tanden weer wit worden gemaakt en scheve tanden worden gemaskeerd.

Etsbrug

tandpand-reuver-dental-unique-etsbrug

Een etsbrug is een alternatieve techniek om een ontbrekende tand of kies te vervangen. Het bijzondere van een etsbrug is dat de tandarts deze aan goede of vrijwel goede tanden of kiezen kan plakken zonder dat deze uitgebreid hoeven te worden geslepen.

 

Er zijn twee manieren om de etsbrug aan te brengen. Bij de eerste methode verankert de tandarts de etsbrug éénzijdig aan één aangrenzende tand of kies. Bij de tweede manier verankert de tandarts de etsbrug aan weerszijden, aan één tand of kies. Een kunsttand (of dummy) vult de lege ruimte van de ontbrekende tand of kies op. Zogenaamde retentievleugels zorgen voor het houvast aan de pijlers. De tandarts zet deze met cement vast: je kunt dit zelf niet verwijderen.

Kroon op een implantaat

tandpand-reuver-dental-unique-implantaatbrug

Een kroon kan ook worden vastgeschroefd op een implantaat dat vastgegroeid is in het kaakbot. De natuurlijke wortel wordt vervangen door een kunstwortel, het implantaat. Het plaatsen van een implantaat is geen grote ingreep. Vaak wordt een implantaat geplaatst bij een kaakchirurg of implantoloog. Het kan zijn dat uw tandarts u doorstuurt naar een implantoloog, maar soms komt er ook een implantoloog naar de praktijk van uw eigen tandarts.

 

Omdat het implantaat gemaakt is van titanium, zal uw lichaam het implantaat niet afstoten. De kroon op een implantaat biedt net zoveel kracht en sterkte als uw natuurlijke tanden. Uw kaak zal niet slinken (in hoogte en dikte afnemen) en uw kaak behoudt zijn eigen contour. Dit geeft zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid.

Een combinatiewerkstuk

tandpand-reuver-dental-unique-ceka-attachment

In sommige situaties lukt het niet om door middel van een aantal bruggen een volledig herstel van het kauwvermogen te realiseren. Een combinatiewerkstuk kan dan een oplossing zijn. We bedoelen daarmee bijvoorbeeld een combinatie van een brug met een gedeeltelijke prothese.

Vaak worden bij een combinatie werkstuk één of meerdere kronen gemaakt met een slotje eraan. In combinatie met deze kronen wordt vaak een frameprothese gemaakt die vastklikt in het slotje van de kronen.

Voor meer informatie over kronen en bruggen belt u 077 4741877

tandpand-reuver-home-voor-particulieren

Protheses & frames

tandpand-reuver-gebitbeschermer-button

Gebitsbeschermers

© 2024 Dental Unique B.V. | Power Internet B.V. | RJHosting | Power For Jobs