Hoogwaardige kronen, bruggen, facings en etsbruggen in Swalmen

tandpand-reuver-kronen-en-bruggen

Heeft u een kroon of een brug nodig? Dan verricht uw tandarts het onderzoek en maakt hij de afdruk van uw gebit. Wij vervaardigen vervolgens de kroon of brug. Op deze pagina leest u meer over de verschillende kronen en bruggen die wij aanbieden. Neem voor meer informatie contact op.

Protheses en Frames in Swalmen

Bent u op zoek naar kwalitatieve protheses en frames in Swalmen? Bij Dental Unique in Reuver staat deskundigheid en klanttevredenheid centraal. Onze tandtechnische diensten omvatten naast protheses en frames ook gebitsbeschermers en stegconstructies. Met behulp van moderne Cad-Cam technieken zorgen we voor een perfecte pasvorm en esthetiek. Maak een afspraak bij Dental Unique voor hoogwaardige tandtechniek en ervaar zelf de voordelen van onze professionele aanpak. Particulieren kunnen bij ons terecht voor het vervangen of repareren van protheses. Een goed passende prothese draagt bij aan een betere mondgezondheid en verhoogt uw zelfvertrouwen. Onze frames en stegconstructies zijn van hoogwaardige kwaliteit en bieden een oplossing voor diverse tandheelkundige problemen. Wilt u meer weten of een afspraak maken? Gebruik ons contactformulier of bel ons op 077 4741877. Bezoek ook onze website voor meer informatie. Dental Unique, uw partner in tandtechniek, staat klaar om u te helpen.

 

De behandeling van een kroon of brug verloopt in een aantal stappen. Hiervoor zult u tenminste twee keer bij uw tandarts terug moeten komen. Zo nodig wordt plaatselijk een verdoving gegeven. Een kroon of brug wordt niet direct in uw mond gemaakt, maar in een tandtechnisch laboratorium. Dit duurt ongeveer twee weken. Vervolgens kan deze door uw tandarts worden geplaatst.

Hoogwaardige Gebitsbeschermers in Swalmen

Bent u op zoek naar hoogwaardige gebitsbeschermers in Swalmen? Dental Unique in Reuver biedt u topkwaliteit gebitsbeschermers om uw tanden optimaal te beschermen. Onze gebitsbeschermers zijn perfect voor sporters, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over tandbeschadigingen tijdens het sporten. Dankzij onze moderne Cad-Cam technieken wordt elke gebitsbeschermer nauwkeurig en comfortabel op maat gemaakt, zodat ze perfect passen en langdurig draagcomfort bieden. Naast gebitsbeschermers biedt Dental Unique ook protheses, frames en stegconstructies van hoge kwaliteit. Onze deskundige tandtechnici staan klaar om uw mondgezondheid te verbeteren met op maat gemaakte oplossingen. Of u nu een tandarts bent die op zoek is naar betrouwbare tandtechniek of een particulier met specifieke tandheelkundige behoeften, bij Dental Unique bent u aan het juiste adres. Maak eenvoudig een afspraak via ons contactformulier of bel ons op 077 4741877. Voor meer informatie kunt u ook onze website bezoeken. Ervaar zelf de voordelen van onze professionele aanpak bij Dental Unique, uw partner in tandtechniek.

tandpand-reuver-kronen-en-bruggen

Op Maat Gemaakte Tandprotheses Swalmen

Bij Dental Unique in Reuver staan deskundigheid en klanttevredenheid centraal. Bent u op zoek naar protheses op maat in Swalmen? U bent bij ons aan het juiste adres voor protheses, frames, gebitsbeschermers en stegconstructies. Met moderne Cad-Cam technieken zorgen wij voor een perfecte pasvorm en esthetiek. Een goed passende prothese draagt bij aan uw mondgezondheid en zelfvertrouwen.  Onze frames en stegconstructies zijn van uitstekende kwaliteit en bieden oplossingen voor diverse tandheelkundige problemen.

 Particulieren kunnen bij ons terecht voor het vervangen of repareren van hun protheses. Wij begrijpen hoe belangrijk een goed zittende prothese is. Daarom streven we naar de hoogste kwaliteit en een persoonlijke aanpak. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Gebruik ons contactformulier of bel ons op 077 4741877. Voor meer informatie kunt u ook onze website bezoeken. Maak een afspraak bij Dental Unique voor hoogwaardige tandtechniek en ervaar zelf de voordelen van onze professionele aanpak.

Facings

tandpand-reuver-dental-unique-facings-2
U wilt mooie witte tanden? Wilt u verlost zijn van een spleetje tussen uw tanden? Of wilt u een afgebroken tand laten repareren? Met behulp van een zogenoemde facing kan de tandarts het uiterlijk van uw gebit verfraaien.   Een facing is een laagje tandkleurig vulmateriaal van composiet of een schildje van porselein. De tandarts plakt het vulmateriaal op de tand. Een schildje van porselein wordt in ons tandtechnisch laboratorium gemaakt. Zo kan de vorm of kleur van een tand veranderd worden. Ook kunnen spleetjes tussen tanden opgevuld worden, afgebroken hoekjes gerepareerd worden, gele of bruine tanden weer wit worden gemaakt en scheve tanden worden gemaskeerd.

Etsbrug

tandpand-reuver-dental-unique-etsbrug

Een etsbrug is een alternatieve techniek om een ontbrekende tand of kies te vervangen. Het bijzondere van een etsbrug is dat de tandarts deze aan goede of vrijwel goede tanden of kiezen kan plakken zonder dat deze uitgebreid hoeven te worden geslepen.

 

Er zijn twee manieren om de etsbrug aan te brengen. Bij de eerste methode verankert de tandarts de etsbrug éénzijdig aan één aangrenzende tand of kies. Bij de tweede manier verankert de tandarts de etsbrug aan weerszijden, aan één tand of kies. Een kunsttand (of dummy) vult de lege ruimte van de ontbrekende tand of kies op. Zogenaamde retentievleugels zorgen voor het houvast aan de pijlers. De tandarts zet deze met cement vast: je kunt dit zelf niet verwijderen.

Kroon op een implantaat

tandpand-reuver-dental-unique-implantaatbrug

Een kroon kan ook worden vastgeschroefd op een implantaat dat vastgegroeid is in het kaakbot. De natuurlijke wortel wordt vervangen door een kunstwortel, het implantaat. Het plaatsen van een implantaat is geen grote ingreep. Vaak wordt een implantaat geplaatst bij een kaakchirurg of implantoloog. Het kan zijn dat uw tandarts u doorstuurt naar een implantoloog, maar soms komt er ook een implantoloog naar de praktijk van uw eigen tandarts.

 

Omdat het implantaat gemaakt is van titanium, zal uw lichaam het implantaat niet afstoten. De kroon op een implantaat biedt net zoveel kracht en sterkte als uw natuurlijke tanden. Uw kaak zal niet slinken (in hoogte en dikte afnemen) en uw kaak behoudt zijn eigen contour. Dit geeft zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid.

Een combinatiewerkstuk

tandpand-reuver-dental-unique-ceka-attachment

In sommige situaties lukt het niet om door middel van een aantal bruggen een volledig herstel van het kauwvermogen te realiseren. Een combinatiewerkstuk kan dan een oplossing zijn. We bedoelen daarmee bijvoorbeeld een combinatie van een brug met een gedeeltelijke prothese.

Vaak worden bij een combinatie werkstuk één of meerdere kronen gemaakt met een slotje eraan. In combinatie met deze kronen wordt vaak een frameprothese gemaakt die vastklikt in het slotje van de kronen.

Voor meer informatie over kronen en bruggen belt u 077 4741877

tandpand-reuver-home-voor-particulieren

Protheses & frames

tandpand-reuver-gebitbeschermer-button

Gebitsbeschermers

© 2024 Dental Unique B.V. | Power Internet B.V. | RJHosting | Power For Jobs