Hoogwaardige kronen, bruggen, facing en etsbruggen in Roermond

tandpand-reuver-kronen-en-bruggen

Heeft u een kroon of een brug nodig? Dan verricht uw tandarts het onderzoek en maakt hij de afdruk van uw gebit. Wij vervaardigen vervolgens de kroon of brug. Op deze pagina leest u meer over de verschillende kronen en bruggen die wij aanbieden. Neem voor meer informatie contact op.

Kronen en Bruggen Specialist Roermond

Bij Dental Unique in Reuver kun je terecht voor uitstekende tandtechnische diensten, speciaal gericht op inwoners van Roermond. Onze deskundigheid ligt onder andere bij het maken van kronen en bruggen. Heb je een kroon nodig of ben je op zoek naar een brug die perfect aansluit bij je gebit? Ons team gebruikt moderne Cad-Cam technieken om de hoogste kwaliteit tandtechnische oplossingen te bieden. Of je nu tandarts bent of particulier, wij staan klaar om jou te helpen met je tandtechnische behoeften. Dental Unique zorgt ervoor dat jouw kronen en bruggen op maat worden gemaakt. Dit zorgt voor een nauwkeurige pasvorm en esthetisch resultaat. Naast kronen en bruggen bieden we ook protheses aan voor degenen die een volledige of gedeeltelijke vervanging nodig hebben. Ons laboratorium is uitgerust met de nieuwste technologieën om de beste resultaten te garanderen. Maak eenvoudig een afspraak via ons contactformulier of bel ons op 077 4741877. Bezoek onze website voor meer informatie of neem direct contact met ons op voor hoogwaardige tandtechniek.

 

De behandeling van een kroon of brug verloopt in een aantal stappen. Hiervoor zult u tenminste twee keer bij uw tandarts terug moeten komen. Zo nodig wordt plaatselijk een verdoving gegeven. Een kroon of brug wordt niet direct in uw mond gemaakt, maar in een tandtechnisch laboratorium. Dit duurt ongeveer twee weken. Vervolgens kan deze door uw tandarts worden geplaatst.

Hoogwaardige Protheses in Roermond

Bij Dental Unique in Reuver, speciaal gericht op inwoners van Roermond, kun je terecht voor hoogwaardige protheses. Ons team van experts staat klaar om je te helpen met zowel volledige als gedeeltelijke vervangingen. Dankzij moderne Cad-Cam technieken zorgen wij voor een nauwkeurige pasvorm en een natuurlijk uiterlijk, zodat je met een gerust hart je glimlach kunt laten zien. Of je nu problemen hebt met een loszittende prothese of een nieuwe nodig hebt, wij bieden maatwerkoplossingen die precies passen bij jouw situatie. Naast protheses zijn wij ook gespecialiseerd in het vervaardigen van kronen en bruggen. Heb je een kroon nodig of ben je op zoek naar een brug die perfect past bij je gebit? Bij Dental Unique ben je aan het juiste adres. Onze deskundige tandtechnici werken nauw samen met tandartsen om de hoogste kwaliteit te waarborgen. Jouw tevredenheid staat bij ons centraal. Maak een afspraak bij Dental Unique voor hoogwaardige tandtechniek. Bezoek onze website of bel ons op     077-4741877 voor meer informatie.

 
tandpand-reuver-kronen-en-bruggen

Roermond Protheses op Maat

Bij Dental Unique in Reuver kun je terecht voor uitstekende tandtechnische diensten, speciaal gericht op inwoners van Roermond. Onze deskundigheid ligt onder andere bij het maken van kronen, bruggen en protheses op maat. Heb je een kroon nodig of ben je op zoek naar een brug die perfect aansluit bij je gebit? Ons team gebruikt moderne CadCam technieken om de hoogste kwaliteit tandtechnische oplossingen te bieden. Of je nu tandarts bent of particulier, wij staan klaar om jou te helpen met je tandtechnische behoeften. Maak een afspraak bij Dental Unique voor

hoogwaardige tandtechniek.

Dental Unique zorgt ervoor dat jouw kronen en bruggen op maat worden gemaakt. Dit zorgt voor een nauwkeurige pasvorm en esthetisch resultaat. Naast kronen en bruggen bieden we ook protheses aan voor degenen die een volledige of gedeeltelijke vervanging nodig hebben. Ons laboratorium in Reuver is uitgerust met de nieuwste technologieën om de beste resultaten te garanderen. Heb je een prothese nodig in Roermond? Bij ons

ben je aan het juiste adres voor perfect op maat gemaakte protheses. Maak eenvoudig een afspraak via ons contactformulier of bel ons op 077 4741877. Bezoek onze website voor meer informatie of neem direct contact met ons op voor hoogwaardige tandtechniek.

Facings

tandpand-reuver-dental-unique-facings-2
U wilt mooie witte tanden? Wilt u verlost zijn van een spleetje tussen uw tanden? Of wilt u een afgebroken tand laten repareren? Met behulp van een zogenoemde facing kan de tandarts het uiterlijk van uw gebit verfraaien.   Een facing is een laagje tandkleurig vulmateriaal van composiet of een schildje van porselein. De tandarts plakt het vulmateriaal op de tand. Een schildje van porselein wordt in ons tandtechnisch laboratorium gemaakt. Zo kan de vorm of kleur van een tand veranderd worden. Ook kunnen spleetjes tussen tanden opgevuld worden, afgebroken hoekjes gerepareerd worden, gele of bruine tanden weer wit worden gemaakt en scheve tanden worden gemaskeerd.

Etsbrug

tandpand-reuver-dental-unique-etsbrug

Een etsbrug is een alternatieve techniek om een ontbrekende tand of kies te vervangen. Het bijzondere van een etsbrug is dat de tandarts deze aan goede of vrijwel goede tanden of kiezen kan plakken zonder dat deze uitgebreid hoeven te worden geslepen.

 

Er zijn twee manieren om de etsbrug aan te brengen. Bij de eerste methode verankert de tandarts de etsbrug éénzijdig aan één aangrenzende tand of kies. Bij de tweede manier verankert de tandarts de etsbrug aan weerszijden, aan één tand of kies. Een kunsttand (of dummy) vult de lege ruimte van de ontbrekende tand of kies op. Zogenaamde retentievleugels zorgen voor het houvast aan de pijlers. De tandarts zet deze met cement vast: je kunt dit zelf niet verwijderen.

Kroon op een implantaat

tandpand-reuver-dental-unique-implantaatbrug

Een kroon kan ook worden vastgeschroefd op een implantaat dat vastgegroeid is in het kaakbot. De natuurlijke wortel wordt vervangen door een kunstwortel, het implantaat. Het plaatsen van een implantaat is geen grote ingreep. Vaak wordt een implantaat geplaatst bij een kaakchirurg of implantoloog. Het kan zijn dat uw tandarts u doorstuurt naar een implantoloog, maar soms komt er ook een implantoloog naar de praktijk van uw eigen tandarts.

 

Omdat het implantaat gemaakt is van titanium, zal uw lichaam het implantaat niet afstoten. De kroon op een implantaat biedt net zoveel kracht en sterkte als uw natuurlijke tanden. Uw kaak zal niet slinken (in hoogte en dikte afnemen) en uw kaak behoudt zijn eigen contour. Dit geeft zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid.

Een combinatiewerkstuk

tandpand-reuver-dental-unique-ceka-attachment

In sommige situaties lukt het niet om door middel van een aantal bruggen een volledig herstel van het kauwvermogen te realiseren. Een combinatiewerkstuk kan dan een oplossing zijn. We bedoelen daarmee bijvoorbeeld een combinatie van een brug met een gedeeltelijke prothese.

Vaak worden bij een combinatie werkstuk één of meerdere kronen gemaakt met een slotje eraan. In combinatie met deze kronen wordt vaak een frameprothese gemaakt die vastklikt in het slotje van de kronen.

Voor meer informatie over kronen en bruggen belt u 077 4741877

tandpand-reuver-home-voor-particulieren

Protheses & frames

tandpand-reuver-gebitbeschermer-button

Gebitsbeschermers

© 2024 Dental Unique B.V. | Power Internet B.V. | RJHosting | Power For Jobs