Hoogwaardige kronen, bruggen, facing en etsbruggen in Panningen

tandpand-reuver-kronen-en-bruggen

Heeft u een kroon of een brug nodig? Dan verricht uw tandarts het onderzoek en maakt hij de afdruk van uw gebit. Wij vervaardigen vervolgens de kroon of brug. Op deze pagina leest u meer over de verschillende kronen en bruggen die wij aanbieden. Neem voor meer informatie contact op.

Kronen van topkwaliteit bij Dental Unique in Panningen

Bent u op zoek naar hoogwaardige kronen in Panningen? Dan bent u bij Dental Unique aan het juiste adres. Wij zijn een vooraanstaand tandtechnisch laboratorium in Reuver, Midden-Limburg, dat gespecialiseerd is in het maken van kronen, bruggen en protheses. Onze ervaren specialisten gebruiken moderne Cad-Cam technieken om op maat gemaakte tandtechnische oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij uw behoeften. Zowel tandartsen als particulieren kunnen rekenen op onze professionele en persoonlijke service. In de omgeving van Panningen biedt Dental Unique u de garantie op kwaliteit en duurzaamheid. Ons team staat klaar om samen met u te werken aan de beste oplossing voor uw tandtechnische wensen. Door het gebruik van geavanceerde technologieën zorgen we ervoor dat onze kronen niet alleen functioneel zijn, maar er ook nog eens natuurlijk uitzien. Of het nu gaat om het vervangen van een enkele kroon of een volledige brug, bij Dental Unique bent u verzekerd van vakmanschap op het hoogste niveau. Maak vandaag nog een afspraak via ons contactformulier of bel ons op 077 4741877. Bezoek onze website voor meer informatie en maak kennis met onze uitgebreide diensten.

De behandeling van een kroon of brug verloopt in een aantal stappen. Hiervoor zult u tenminste twee keer bij uw tandarts terug moeten komen. Zo nodig wordt plaatselijk een verdoving gegeven. Een kroon of brug wordt niet direct in uw mond gemaakt, maar in een tandtechnisch laboratorium. Dit duurt ongeveer twee weken. Vervolgens kan deze door uw tandarts worden geplaatst.

Bruggen laten plaatsen door Dental Unique in Panningen

Bent u op zoek naar een betrouwbare plek om een brug te laten plaatsen in Panningen? Dental Unique biedt

hoogwaardige tandtechniek aan vanuit ons tandtechnisch laboratorium in Reuver, Midden-Limburg. Onze specialisten

gebruiken de nieuwste Cad-Cam technieken om op maat gemaakte tandtechnische oplossingen te creëren. Of het nu

gaat om kronen, bruggen of protheses, bij Dental Unique bent u verzekerd van vakmanschap en kwaliteit. In de

omgeving van Panningen staan wij bekend om onze duurzame en esthetisch verantwoorde tandtechnische producten.

Onze bruggen zijn niet alleen functioneel, maar zorgen er ook voor dat uw glimlach er natuurlijk uitziet. Wij werken

nauw samen met zowel tandartsen als particulieren, zodat u altijd de beste service krijgt. Maak vandaag nog een

afspraak via ons contactformulier of bel ons op 077 4741877. Bezoek onze website voor meer informatie en ontdek

hoe we u kunnen helpen met uw tandtechnische wensen.

 
tandpand-reuver-kronen-en-bruggen

Hoogwaardige protheses in Panningen bij Dental Unique

Zoekt u naar hoogwaardige protheses in Panningen? Dental Unique staat klaar om u te helpen. Als vooraanstaand tandtechnisch laboratorium in Reuver, Midden-Limburg, bieden wij eersteklas tandtechnische diensten. Onze ervaren specialisten maken gebruik van moderne Cad-Cam technieken om op maat gemaakte oplossingen te produceren die perfect passen bij uw gebit.

Bij Dental Unique streven we naar kwaliteit en duurzaamheid. Of het nu gaat om het vervangen van een enkele prothese of een complete set, ons team staat voor u klaar met vakwerk op het hoogste niveau. Bij ons kunt u rekenen op een persoonlijke benadering en professionele service. Maak vandaag nog een afspraak via ons contactformulier of bel ons op 077 4741877. Bezoek onze website om kennis te maken met onze uitgebreide diensten en laat ons weten hoe we u kunnen helpen.

Facings

tandpand-reuver-dental-unique-facings-2
U wilt mooie witte tanden? Wilt u verlost zijn van een spleetje tussen uw tanden? Of wilt u een afgebroken tand laten repareren? Met behulp van een zogenoemde facing kan de tandarts het uiterlijk van uw gebit verfraaien.   Een facing is een laagje tandkleurig vulmateriaal van composiet of een schildje van porselein. De tandarts plakt het vulmateriaal op de tand. Een schildje van porselein wordt in ons tandtechnisch laboratorium gemaakt. Zo kan de vorm of kleur van een tand veranderd worden. Ook kunnen spleetjes tussen tanden opgevuld worden, afgebroken hoekjes gerepareerd worden, gele of bruine tanden weer wit worden gemaakt en scheve tanden worden gemaskeerd.

Etsbrug

tandpand-reuver-dental-unique-etsbrug

Een etsbrug is een alternatieve techniek om een ontbrekende tand of kies te vervangen. Het bijzondere van een etsbrug is dat de tandarts deze aan goede of vrijwel goede tanden of kiezen kan plakken zonder dat deze uitgebreid hoeven te worden geslepen.

 

Er zijn twee manieren om de etsbrug aan te brengen. Bij de eerste methode verankert de tandarts de etsbrug éénzijdig aan één aangrenzende tand of kies. Bij de tweede manier verankert de tandarts de etsbrug aan weerszijden, aan één tand of kies. Een kunsttand (of dummy) vult de lege ruimte van de ontbrekende tand of kies op. Zogenaamde retentievleugels zorgen voor het houvast aan de pijlers. De tandarts zet deze met cement vast: je kunt dit zelf niet verwijderen.

Kroon op een implantaat

tandpand-reuver-dental-unique-implantaatbrug

Een kroon kan ook worden vastgeschroefd op een implantaat dat vastgegroeid is in het kaakbot. De natuurlijke wortel wordt vervangen door een kunstwortel, het implantaat. Het plaatsen van een implantaat is geen grote ingreep. Vaak wordt een implantaat geplaatst bij een kaakchirurg of implantoloog. Het kan zijn dat uw tandarts u doorstuurt naar een implantoloog, maar soms komt er ook een implantoloog naar de praktijk van uw eigen tandarts.

 

Omdat het implantaat gemaakt is van titanium, zal uw lichaam het implantaat niet afstoten. De kroon op een implantaat biedt net zoveel kracht en sterkte als uw natuurlijke tanden. Uw kaak zal niet slinken (in hoogte en dikte afnemen) en uw kaak behoudt zijn eigen contour. Dit geeft zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid.

Een combinatiewerkstuk

tandpand-reuver-dental-unique-ceka-attachment

In sommige situaties lukt het niet om door middel van een aantal bruggen een volledig herstel van het kauwvermogen te realiseren. Een combinatiewerkstuk kan dan een oplossing zijn. We bedoelen daarmee bijvoorbeeld een combinatie van een brug met een gedeeltelijke prothese.

Vaak worden bij een combinatie werkstuk één of meerdere kronen gemaakt met een slotje eraan. In combinatie met deze kronen wordt vaak een frameprothese gemaakt die vastklikt in het slotje van de kronen.

Voor meer informatie over kronen en bruggen belt u 077 4741877

tandpand-reuver-home-voor-particulieren

Protheses & frames

tandpand-reuver-gebitbeschermer-button

Gebitsbeschermers

© 2024 Dental Unique B.V. | Power Internet B.V. | RJHosting | Power For Jobs