Hoogwaardige kronen, bruggen, facings en etsbruggen in Belfeld

tandpand-reuver-kronen-en-bruggen

Heeft u een kroon of een brug nodig? Dan verricht uw tandarts het onderzoek en maakt hij de afdruk van uw gebit. Wij vervaardigen vervolgens de kroon of brug. Op deze pagina leest u meer over de verschillende kronen en bruggen die wij aanbieden. Neem voor meer informatie contact op.

Bruggen laten maken in Belfeld bij Dental Unique

Bruggen laten maken in Belfeld bij Dental Unique is een goede keuze voor iedereen die op zoek is naar kwalitatieve tandtechniek. Dental Unique, gevestigd in Reuver, is gespecialiseerd in het vervaardigen van kronen, bruggen en protheses met behulp van moderne Cad-Cam technieken. Hierdoor bent u verzekerd van precisiewerk en hoogwaardige materialen. Ons team werkt nauw samen met tandartsen om op maat gemaakte oplossingen te bieden die perfect passen bij uw gebit. Dit zorgt voor een natuurlijke uitstraling en optimaal draagcomfort. Daarnaast kunnen particulieren bij ons ook terecht voor het vervangen of repareren van protheses. Wij begrijpen hoe belangrijk een goed functionerend gebit is voor uw algehele welzijn en zelfvertrouwen. Daarom streven we ernaar om elke klant tevreden te stellen. Ons laboratorium staat bekend om zijn betrouwbaarheid en vakmanschap. U kunt eenvoudig een afspraak maken via ons contactformulier of door te bellen naar 077 4741877. Ook voor meer informatie kunt u altijd onze website bezoeken of direct contact met ons opnemen. Maak een afspraak bij Dental Unique voor hoogwaardige tandtechniek en ervaar zelf de voordelen van professionele zorg.

 

De behandeling van een kroon of brug verloopt in een aantal stappen. Hiervoor zult u tenminste twee keer bij uw tandarts terug moeten komen. Zo nodig wordt plaatselijk een verdoving gegeven. Een kroon of brug wordt niet direct in uw mond gemaakt, maar in een tandtechnisch laboratorium. Dit duurt ongeveer twee weken. Vervolgens kan deze door uw tandarts worden geplaatst.

Kwaliteitsprotheses in Belfeld via Dental Unique

Bij Dental Unique kunt u in Belfeld terecht voor kwaliteitsprotheses van hoge klasse. Ons tandtechnisch laboratorium in Reuver staat bekend om zijn precisie en betrouwbaarheid. Wij werken met moderne Cad-Cam technieken, waardoor we hoogwaardige protheses kunnen aanbieden die perfect bij uw gebit passen. Of het nu gaat om een nieuwe prothese of het vervangen van een bestaande, ons ervaren team zorgt ervoor dat elke klant tevreden is. Maak eenvoudig een afspraak via ons contactformulier of bel naar 077 4741877. Daarnaast biedt Dental Unique ook andere tandtechnische diensten aan, zoals kronen en bruggen. Ons team van specialisten werkt nauw samen met tandartsen om op maat gemaakte oplossingen te creëren die leiden tot een natuurlijke uitstraling en optimaal draagcomfort. Wij begrijpen hoe belangrijk een goed functionerend gebit is voor uw welzijn en zelfvertrouwen. Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken of direct contact met ons opnemen. Maak een afspraak bij Dental Unique voor hoogwaardige tandtechniek en ervaar de voordelen van professionele zorg.

 
tandpand-reuver-kronen-en-bruggen

Cad-Cam Kronen en Bruggen bij Dental Unique in Belfeld

Op zoek naar een goede plek voor het laten maken van Cad-Cam kronen en bruggen in Belfeld? Bij Dental Unique begrijpen we hoe cruciaal een goede pasvorm en natuurlijk ogende resultaten zijn voor uw gebit. Dankzij onze geavanceerde Cad-Cam technieken leveren we tandtechnische oplossingen van topkwaliteit. Onze expertise op het gebied van kronen en bruggen zorgt ervoor dat u verzekerd bent van duurzaam werk dat zowel functioneel als esthetisch perfect aansluit op uw behoeften.

Het team van Dental Unique werkt nauw samen met tandartsen en

particulieren, wat resulteert in maatwerkoplossingen die precies aan uw verwachtingen voldoen. Of u nu een kroon, brug of een andere tandtechnische dienst nodig heeft, bij ons kunt u rekenen op vakmanschap en precisie. Ons doel is om uw gebit de optimale functie en uitstraling te geven. Maak eenvoudig een afspraak via ons contactformulier of bel

ons op 077 4741877 en ervaar zelf de voordelen van hoogwaardige tandtechniek. Bezoek onze website voor meer informatie.

Facings

tandpand-reuver-dental-unique-facings-2
U wilt mooie witte tanden? Wilt u verlost zijn van een spleetje tussen uw tanden? Of wilt u een afgebroken tand laten repareren? Met behulp van een zogenoemde facing kan de tandarts het uiterlijk van uw gebit verfraaien.   Een facing is een laagje tandkleurig vulmateriaal van composiet of een schildje van porselein. De tandarts plakt het vulmateriaal op de tand. Een schildje van porselein wordt in ons tandtechnisch laboratorium gemaakt. Zo kan de vorm of kleur van een tand veranderd worden. Ook kunnen spleetjes tussen tanden opgevuld worden, afgebroken hoekjes gerepareerd worden, gele of bruine tanden weer wit worden gemaakt en scheve tanden worden gemaskeerd.

Etsbrug

tandpand-reuver-dental-unique-etsbrug

Een etsbrug is een alternatieve techniek om een ontbrekende tand of kies te vervangen. Het bijzondere van een etsbrug is dat de tandarts deze aan goede of vrijwel goede tanden of kiezen kan plakken zonder dat deze uitgebreid hoeven te worden geslepen.

 

Er zijn twee manieren om de etsbrug aan te brengen. Bij de eerste methode verankert de tandarts de etsbrug éénzijdig aan één aangrenzende tand of kies. Bij de tweede manier verankert de tandarts de etsbrug aan weerszijden, aan één tand of kies. Een kunsttand (of dummy) vult de lege ruimte van de ontbrekende tand of kies op. Zogenaamde retentievleugels zorgen voor het houvast aan de pijlers. De tandarts zet deze met cement vast: je kunt dit zelf niet verwijderen.

Kroon op een implantaat

tandpand-reuver-dental-unique-implantaatbrug

Een kroon kan ook worden vastgeschroefd op een implantaat dat vastgegroeid is in het kaakbot. De natuurlijke wortel wordt vervangen door een kunstwortel, het implantaat. Het plaatsen van een implantaat is geen grote ingreep. Vaak wordt een implantaat geplaatst bij een kaakchirurg of implantoloog. Het kan zijn dat uw tandarts u doorstuurt naar een implantoloog, maar soms komt er ook een implantoloog naar de praktijk van uw eigen tandarts.

 

Omdat het implantaat gemaakt is van titanium, zal uw lichaam het implantaat niet afstoten. De kroon op een implantaat biedt net zoveel kracht en sterkte als uw natuurlijke tanden. Uw kaak zal niet slinken (in hoogte en dikte afnemen) en uw kaak behoudt zijn eigen contour. Dit geeft zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid.

Een combinatiewerkstuk

tandpand-reuver-dental-unique-ceka-attachment

In sommige situaties lukt het niet om door middel van een aantal bruggen een volledig herstel van het kauwvermogen te realiseren. Een combinatiewerkstuk kan dan een oplossing zijn. We bedoelen daarmee bijvoorbeeld een combinatie van een brug met een gedeeltelijke prothese.

Vaak worden bij een combinatie werkstuk één of meerdere kronen gemaakt met een slotje eraan. In combinatie met deze kronen wordt vaak een frameprothese gemaakt die vastklikt in het slotje van de kronen.

Voor meer informatie over kronen en bruggen belt u 077 4741877

tandpand-reuver-home-voor-particulieren

Protheses & frames

tandpand-reuver-gebitbeschermer-button

Gebitsbeschermers

© 2024 Dental Unique B.V. | Power Internet B.V. | RJHosting | Power For Jobs